Posted on

Naaiworkshops 4 kids Zomervakantie

Workshop 4 kids: Zomerworkshop

Het is al lang geleden dat we elkaar gezien hebben, wat een rare tijd. Hopelijk zijn jullie en je gezin ondertussen zo veel mogelijk gespaard gebleven van covid 19. Ik ben benieuwd naar jullie verhalen, wat je eventueel thuis nog hebt gemaakt of geprobeerd 

De nieuwe maatregelingen hebben de mogelijkheid gecreëerd om stilletjes de draad terug op te pikken. Er komt stilaan licht aan de tunnel, kampen met 100 kinderen mogen doorgaan in de maanden juli en augustus, etc.

Daarom heb ik in 3, 7 en 10 juli vastgeprikt waarop jullie o.a. je project van lang geleden kan afmaken.
Of wil je een nieuw project starten dat kan ook. Mijn idee is dat je blokken van 3u kan inboeken aan 20€. Hoeveel blokken je vastlegt dat kies je zelf, wil je een ganse dag, dat kan ook dan breng je boterhammetjes mee die je coronaproof kan opeten onder ons overdekt terras.

Onderlegger

Heb je nog geen ervaring van een Tiener Naaicafé of andere workshop, kan je die data ook een omkeerbaar hoesje voor tissuedoosjes of onderzetters voor glazen maken.

Alles blijft wel onder de voorwaarden die van tel zijn: we werken met ons mondmasker aan en ontsmetten de handen. Ook zit iedereen in zijn eigen doorzichtig hokje om te naaien, je zit dus afgeschermd van elkaar.
Ik kijk er naar uit, hopelijk jullie ook!