Over ons…

Hallo,

Reeds in mijn tienerjaren volgde ik een professionele opleiding snit en naad, maar ben uiteindelijk afgestudeerd als opvoedster zodat de praktijk van stikken en naaien even op de achtergrond verdween. Na installeren van huisje-tuintje-boompje en de geboorte van 2 flinke zonen Rutger (°2007) en Korneel (°2010), werd de stekker van de naaimachine terug in het stopcontact gestoken.

In 2011 heb ik samen met een vriendin in ons dorp de Jong-KVLV Kemzeke opgericht met als één van de activiteiten het tweewekelijkse naaiatelier. Al gauw werd een gezellige groep gevormd waar naaisters van alle niveau zich verder ontplooiden. Vriendinnen stimuleerden me om hierin een stapje verder te gaan, wat heeft geleid tot de oprichting van “De Stoffige Zolder”.

Communie Korneel

Niet zomaar een webshop, maar ook een bakstenen winkel (open op woensdag) waar je alle stoffen en toebehoren kan kopen, die eerst zorgvuldig getest of gekeurd zijn. Voor workshops ben je hier op het juiste adres, zodat ik mijn kennis en creativiteit met jullie kan delen. Wat ook nieuw op de markt is: stoffige verjaardags- en vrijgezellenfeestjes.

De creatieve kant neem ik voor mijn rekening, de technische kant neemt mijn man graag over. Aangezien in onze bijbouw de kindjes van de crèche gehuisvest zijn, waar ik mijn hoofdberoep met hart en ziel beoefen, heeft mijn echtgenoot Björn in ons huis een ruimte van 42 vierkante meter omgetoverd tot een heus naaiatelier. Hij neemt nog enkele taken over zoals grafisch ontwerp, social media, copyright en website.

Ons doel met De Stoffige Zolder is dat er iets moois verschijnt vanonder jouw naaimachine, made by yourself, wat het meteen een duurzame en exclusieve toets geeft.

Tot gauw,
Sandra Van Hoeyland

4 thoughts on “Over ons…

  1. Leuk team zijn jullie 😉

  2. Veel mooie stoffen aan democratische prijzen, voor elk wat wils. Heb je behalve stof ook nog fournituren nodig? De Stoffige Zolder heeft het allemaal. Indien gewenst, krijg je uitgebreid professioneel advies van Sandra. Ze begeleidt je met hart en ziel bij het uitwerken van jouw creatie. Ook in de workshops die ze aanbiedt, staat ze je met raad en daad bij tijdens gezellige naaiavonden in groep. Ook de jeugd keert wekelijks met een leuke creatie en de lach op de mond naar huis. Een topadres in het Waasland voor al wie kan en (nog) niet kan naaien!

  3. De stoffige zolder is het adres voor prachtige, kwalitatieve stoffen. Ook voor professioneel advies, hulp en workshops ben je hier zeker aan het juiste adres! Sandra heeft enorm veel geduld en legt alles zeer goed uit waarop je in een korte tijd zelf met een naaimaschine aan de slag kan. Nog maar zelden een persoon gezien die zo met hart en ziel in haar winkel staat !! Ik kijk alvast uit naar de volgende workshops !! 😃

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *