Prints

Bij de Stoffige Zolder in Stekene koop je stoffen met leuke prints. Hiermee kun je vrolijke kledingstukken maken om je kledingkast mee aan te vullen. Onze stoffen met leuke prints kunnen ook goed worden gebruikt om er een leuk cadeau van te maken. We hebben stoffen die passen bij iedere persoonlijkheid.


Onze unieke stoffen met prints gebruiken om kleding van te maken
In onze nieuwe collectie zijn er leuke stoffen met prints te vinden. Voor wat voor stijl je ook wilt gaan, je vindt het bij ons online. Je kunt online stoffen kopen met prints die je vaker tegenkomt, zoals elegante bloemen. Daarnaast hebben we ook stoffen die juist heel uniek zijn! Hiermee maak je de meest unieke kledingstukken. Zo hebben we mooie stoffen met vrolijke prints die ideaal zijn als stoffen om sweaters van te maken.


Bestel je favoriete prints in onze webshop
Plaats je bestelling met de leukste stoffen in onze stoffenwebshop en laat de stoffen bij je thuisbezorgen. Zo maak je ook gebruik van onze stoffen wanneer je niet in de buurt woont. Vraag je je af welke stof je nodig hebt voor jouw naaiproject? Stel je vraag door ons contactformulier in te vullen. We adviseren je graag over wat voor soort stof je nodig hebt.

Glamnic Fibre Mood woven cotton