Posted on

Gazet Van Stekene

gazet van stekene

Howla, we staan te blinken in de nieuwste Gazet Van Stekene, waar je naast ons nog een schat aan kwaliteitsvol nieuws en foto’s vindt over onze gemeente ➡️👀🧾👌❤️

#gazetvanstekene#vanstekene#lokaalnieuws

#destoffigezolder#stoffenwinkel#stekene#woensdagopen#naaiworkshops#fabricstore#stoffenwebshop#fabricwebshop

De tekst van het krantenartikel:

Onderneemster Sandra Van Hoeyland, hip en trendy met ‘De Stoffige Zolder’Winkel, webshop, naaicafé en workshops

  • oktober 22, 2021
  • 20:46

Kaat De HoogheRedactrice

Voor de oprit prijkt de banner van ‘De Stoffige Zolder’. Bij het binnenkomen oogt de zaak allesbehalve stoffig. “Het enige dat nog enigszins doet denken aan een zolder is dat je de trap naar boven neemt,” vertelt Sandra.

Fleurige, strakke, moderne en retrostofjes, lycra, katoen, fluweel en fleece, het aanbod is zeer groot, de keuze dus ook. Alles keurig op rollen, in vakjes en bakjes, de ritsen, knopen, het garen en de andere fournituren, netjes en ordelijk gesorteerd. Alles te koop in de winkel of in de webshop. Paspoppen met zelfgemaakte jumpsuits, jurken, kinderensembles, truien en chique blouses. Alles geurt naar nieuw en eigentijds, net als de moderne stikmachines en de gezellige ingerichte lesruimte. “Hier hangt géén geur van mottenballen zoals de naam van de winkel/workshopruimte doet vermoeden,” lacht Sandra.

Selfmade fashion

De naam verduidelijkt dat ‘zelf maken’ lang niet zo’n stoffig imago meer heeft, maar juist hip en trendy is anno 2021. Selfmade fashion. Creatieve mama’s en tieners komen wekelijks bijeen in het Naaicafé, gevorderden borduren jaarlijks enkele weken verder op de reeds vergaarde kennis en beginners krijgen de eerste kneepjes van het vak mee. “Patronen uitzoeken, uittekenen, samen creatief flowen, ideeën uitwisselen en vooral veel bijleren, is wat de cursisten verwachten,” vat Sandra samen.

Perfectie in de afwerking

Perfectie in de afwerking nastreven en engelengeduld typeren de sterktes van Sandra als onderneemster en die wil ze ook meegeven aan haar cursisten. “De workshops lopen dan ook snel vol en de winkel draait goed. Gelukkig is mijn man Björn, de drijvende kracht achter de site en de webshop zodat ik me kan concentreren op het creatieve luik,” aldus Sandra.

De stoffenwinkel is wekelijks open op woensdag van 17u tot 22u en op de Late Night shopping tijdens het wekelijkse Naaicafé. Meer informatie over de workshops en inschrijvingen vindt u terug op de website: www.destoffigezolder.be