Posted on

Naaiworkshops 4 kids Paasvakantie

🐇 De Paasvakantie wordt weer leuk en creatief op De Stoffige Zolder.

⏭️ Check wat je allemaal kan beleven en creëren, yes you can!

✂️ Workshop 4 kids: Crop top hoodie
We maken een trui met kap, een hoodie dus. Als afwerking gebruiken we een touw in een kleur naar keuze. Zowel in de kap als de zoom. De hoodie is een korter modelleke en wordt dan opgestroopt met een touw en een strikje. Voor jongens maken we de trui de normale lengte zonder koord aan de taille.

Wat ik van jullie wil weten bij inschrijving is welke maat van trui jullie willen maken, zodat ik mijn voorbereidingen kan maken. Ook de stof dient op voorhand gekozen te worden, ik laat je ruim op tijd weten welke stoffen voor deze workshop in aanmerking komen. Zo kan ik alle voorbereidingen treffen en kunnen jullie gelijk aan het stikken!
zaterdag 1 april
volle dag van 10.00u tot 16.00u
✂️ Workshop 4 kids: lappenkussen
We maken een sierkussen van circa 28x38cm dat we op het einde opvullen met kussenvulling.
De voorkant bestaat uit verschillende vierkantjes die aan elkaar bevestigd zullen worden. De achterkant is 1 effen geheel naar keuze.
woensdag 5 april
voormiddag
van 9.30u tot 12.00u
✂️ Workshop 4 kids: paaskippentjes
Geen pasen zonder versiering 🙂
Hou je van kippen of heb je graag wat extra paassfeer in de paasvakantie?
Deze paaskippentjes kunnen gebruikt worden in de living, de keuken of zelfs op je kamer. Wat jij kiest!
We maken gekke kippetjes met verschillende stofjes, voor de snavel en de kam gebruiken we fleece en de oogjes worden er aangenaaid met een knoopje. We vullen het geheel op met kussenvulling.
Too cute!
vrijdag 7 april
voormiddag
van 9.30u tot 12.00u

#naaiworkshop #naaiworkshopvoorkinderen #strafmetstof #ilovesewing #sewingwithkids #sewingworkshop #sewingisfun  #tijdvooronszelf #stoffenwinkel #stekene #woensdagopen #fabricstore #fabricshop #fabricwebshop #stoffenwebshop