Posted on

Become a superhero! 🦸‍♂️🦹

superhelden

Tijdens het afgelopen jaar hebben talloze mensen zichzelf overtroffen en zijn door hun inzet superhelden geworden. Katoen in dit thema was dan ook graag gezien om o.a. mondmaskers van te maken. Maar omdat ook kinderen het niet altijd gemakkelijk hebben door het gemis van familie, sportclub, muziekvereniging, vrienden en school (wie had gedacht dat ze school nog zouden missen ðŸ˜…😇) verdienen zij ook gerust een LMV vinkenhemd in superman katoen ðŸ¦¸ðŸ¦¸â€â™‚️🦹🦹‍♀️  en gekleurde paspel + kamsnaps naar wens.

Elle is de ster van de familie, daar willen onze boys graag mee op de foto. Dus heb ik haar een A-lijn jurkje gemaakt, een gratis naaipatroontje maat 56 tot 98 van www.dedromenfabriek.com  uiteraard ook in een matching superheroes katoen ðŸ¥°

superhelden


“Het jurkje heeft een goede pasvorm en sluit aan de bovenkant bij de schouders met twee knopen. Om het jurkje gemakkelijk aan en uit te kunnen trekken worden de zijnaden tot het de patroontekens aan elkaar genaaid. De jurk sluit bij de oksels met een lusje om een knoop. De jurk kan je zowel over het hoofd als over de voeten aan trekken.”