Posted on Leave a comment

5 jaar De Stoffige Zolder!

5-jaar

5 jaar De Stoffige Zolder Wat ooit begon als een uit de hand gelopen hobby is 5 jaar later een referentie in het Waasland geworden. Ondertussen 100 vrouwen (en twee mannen) hebben met een Start-to-Sew beginnerscursus hun eerste stappen op de naaimachine gezet. Een machine die gevaarlijk en te complex leek om aan de slag te gaan is een vriend geworden die mooie, unieke en duurzame kledij maakt waarmee jezelf, je gezin, vrienden of collega’s uit de massa springen. De meeste onder hen hebben hun skills naar het gevorderden niveau gebracht door workshops met als resultaat een prachtige DIY kussensloop, bomberjack, pennenzak, boodschappentas, jurk, blouse, sweater, hemd, deux-piece, mantel, waterdichte softshelljas, handtas, en zoveel meer. Hetzelfde geldt voor de jeugd die het voelt kriebelen: vanaf 8 jaar worden de vakanties creatief ingevuld met leuke, handige en gekke projecten, die klaar zijn om te dragen of om te gebruiken. Buiten de vakanties kunnen de naaiverslaafde kinderen op woensdag terecht in het Tiener Naaicafé. Het aanbod stoffen en fournituren (naaibenodigdheden) is evenredig gegroeid tot een permanente en continu vernieuwde collectie van meer dan 1000 stoffen, ofte 5km, zowel in de echte bakstenen winkel te Stekene te bewonderen als online beschikbaar. Op deze laatste manier hebben onze stoffen hun weg al gevonden naar niet alleen België en Nederland, maar evengoed naar Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Verenigd Koninkrijk (Yes we are Brexit proof!), enz.
Daarom vieren we dit 5-jarig bestaan op De Stoffige Zolder, samen met jou!

naaiatelier

We nodigen je uit om ons 5-jarig bestaan mee te vieren op een heus opendeur/solden/cadeautjes/feest-weekend:

Vrijdag 3 januari 10-20u
Zaterdag 4 januari 10-16u
Zondag 5 januari 10-16u

Je wordt in de watten gelegd met:

een geschenkje voor elke bezoeker
10% korting op ALLE stoffen, ook nieuwe collecties en designstoffen
stoffen in solden tot -40%
elke klant mag een GRATIS stoffencoupon kiezen (op=op)
de bubbels staan fris

Maak kans op een bon ter waarde van 75€ stoffen én een bon voor een workshop van 75€ !!
Online geniet iedereen van GRATIS verzending én 10% korting op ALLE stoffen (ook nieuwe collecties en designers), je geschenkje verstoppen we in je pakket.

#destoffigezolder #stoffenwinkel #stekene #fabricstore #fabricshop #fabricwebshop #stoffenwebshop #naaiworkshop #sewingworkshop #strafmetstof #ilovesewing #yesyoucan #starttosew #5jaardestoffigezolder

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *