Naaiatelier in de omgeving van Sint-Niklaas

  • Advies via stoffenhelpdesk
  • Unieke prints
  • Workshops voor jong en oud

Bij naaiatelier de Stoffige Zolder in Stekene in de buurt van Sint-Niklaas ben je welkom om je inkopen te doen voor je volgende naaiproject. Ook kun je bij ons naaiworkshops komen volgen. We geven workshops voor jong en oud, van tienerfeestjes tot vrijgezellenfeestjes. Onze medewerkers helpen je graag met al je creaties.

Bekijk hier enkele producten:

In ons naaiatelier vind je alle benodigdheden

Bij ons naaiatelier kun je alle fournituren die je voor een naaiproject nodig hebt kopen. Zo heb je alles in één winkelbezoek meteen in huis. Heb je liever dat je eerst wat uitleg krijgt voordat je met het naaien aan de slag gaat? Volg dan één van de workshops van onze stoffenwinkel voor volwassenen of kinderen óf kom naar het naaicafé. Alle stoffen die in ons naaiatelier te vinden zijn kun je ook online kopen. Je bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij je thuisbezorgd.

Heb je nog vragen over onze producten?

Bezoek ons atelier en ontdek de mogelijkheden

Kom naar ons naaiatelier om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is om te creëren van onze stoffen. Laat je door alle opties inspireren. Misschien maak je wel iets moois van onze retro stoffen waar je erg trots op bent. Ook beginners zijn welkom. Ons team staat klaar om je te helpen bij het naaien en het ontwerpen van je naaiproject. Als je thuis aan de slag gaat bereik je ons via +32 477 18 95 52.