Notice: Undefined index: data in /var/www/destoffigezolder.be/destoffigezolder.be/wwwroot/stoffen/catalog/controller/extension/module/instagram.php on line 52Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/destoffigezolder.be/destoffigezolder.be/wwwroot/stoffen/catalog/controller/extension/module/instagram.php on line 52 Welkom

Welkom

Droom je er van om voor jezelf of voor je kind leuke kledij te maken maar ben je het gevecht met je naaimachine beu?
Zoek je passende modestofjes en fournituren?
Dan ben je bij De Stoffige Zolder in Stekene op het juiste adres.

Op De Stoffige Zolder is alles aanwezig om er met naald en draad in te vliegen met workshops voor ieders niveau, groepsles of privéles: beginners met bijvoorbeeld het maken van een A-lijn rok tot gevorderden die hun eigen vintage dress creëren. Wie de eerste stapjes gezet heeft kan elke woensdag aansluiten bij het Naaicafé.
In de vakanties is het de beurt aan de jeugd: zij zullen zich kunnen uitleven in het maken van bijvoorbeeld hun eigen pyjamabroek in een funky stofje, zodat ze de basis van alle technieken meekrijgen.

Aansluitend aan de workshops kan je al het nodige materiaal verkrijgen in een echte winkel en webshop: fijne modestoffen van merken zoals JNY, Cloud9, Riley Blake, Robert Kaufman, Dashwood Studio, Westfalenstoffe, Art Gallery, Birch en vele anderen. Maar ook stoffen voor ieders budget waardoor je niet meer naar de grotere winkels of beurzen hoeft te stappen waar je toch verdrinkt in een overaanbod. Bovendien hebben we alle stoffen zelf getest: bij De Stoffige Zolder koop je geen kat in een zak.
Om alles te vervolledigen is er ook een verscheidenheid aan fournituren in huis: knopen, ritsen, naaigaren, patronen, enz.

We werken nauw samen met Guy's Naaicentrum in Hamme. Cursisten krijgen de kans om te werken op 6 nieuw aangekochte elektronische Janome DC2010 machines, die er voor zorgen dat zelfs wie een allergie heeft voor naaimachines snel aan de slag kan gaan en vlotjes leert stikken.

Like ook de facebookpagina en je blijft op de hoogte van alle nieuwigheden, acties en promoties.

Tot gauw,

 


Er zijn geen producten in deze categorie.