Posted on Leave a comment

Janome bijoukes van Guy’s Naaicentrum

janome dc2010

We zijn naar Guy’s Naaicentrum in Hamme gereden, hét epicentrum van naaihardware in het Waasland en omstreken. De vakkennis die daar gehuisvest is, is onvoorstelbaar. Met Guy en zijn zoon het volledige gamma van naaimachines overlopen en we zijn gevallen voor de de enorme eigenschappen van de Janome DC2010. Vooral toen men een demo gaf hoe de machine zonder sputteren 10 (tien!) lagen jeansstof verwerkt alsof het een hongerige hond betreft die een versgebakken biefstuk krijgt.

Thuisgekomen het dikke PVC spandoek van De Stoffige Zolder eens geprobeerd: 4 lagen spandoek? No problemo señor, en dat met de standaard naald! De Janome DC2010 is niet de goedkoopste maar wel de degelijkste machine in zijn prijsklasse, zeker als je workshops aan beginners wenst de geven. Automatisch knoopsgaten maken met het meegeleverde voetje: gewoon je knop in de voet leggen en hopla, de machine maakt de knoop voor jou. Voor iemand zoals ik die een manuele machine gewoon was, een ware openbaring.

Met de Janome DC2010 zitten we safe voor ettelijke jaren naaiplezier en met Guy’s Naaicentrum uit Hamme hebben we de perfecte partner gevonden. Als we willen, komt Guy bij ons langs voor een demo-avond om ons deskundige uitleg te geven over Janome en Pfaff naaimachines.

Kan je niet wachten op een bezoekje bij Guy’s Naaicentrum in Hamme, kan je gewoon ook deze machine bij ons aan een interessante prijs bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *