Stoffig nieuws

Staking Bpost? De Stoffige Zolder switcht naar DPD!

Staking Bpost? Geen probleem: De Stoffige Zolder s ..
Volledig artikel

08-11-2018

was droog en strijkinstructies

  was-, droog-, en strijkinstructies O ..
Volledig artikel

08-11-2018
meer stoffig nieuws ...
Nieuwsbrief
 

Vrijgezellenfeestje

Tijd voor een feestje onder vriendinnen?

Je wil met een groepje vriendinnen een vrijgezellendag organiseren maar ziet het niet zitten om op de Antwerpse Meir in konijnenpak met een slip met snoepjes rond te lopen? Kom langs bij de Stoffige Zolder voor een aangename en creatieve namiddag. Afhankelijk van de tijd die we hebben en de naaiervaring van de deelnemers, wordt het project gekozen. Dat kan gaan van een geldbeugel of brillenetui met beugelsluiting, kersepitkussen, cirkelsjaal of voor een groep die al wat kan naaien: een A-lijn rok. Heb je een upcycling-idee, kan dit ook besproken worden.
Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot er iemand trouwt: wil je een vriendin verrassen of spreek je met wat vriendinnen of met je vereniging af en beleef een leuke namiddag volgens een gelijkaardig concept. De cava staat fris!

  • Wanneer: datum en uren te bespreken, contacteer ons.
  • Maximum 10 personen
  • Inbegrepen: twee flesen cava
  • Niet-inbegrepen: alle naaibenodigdheden (afhankelijk van het project)
  • Prijs: €139Er kwamen eens een groepje vriendinnen langs die voor iemands verjaardag een namiddag boekten op De Stoffige Zolder. Hun ervaring van deze middag kan je lezen in deze mooie blog: http://everydayhappyblog.com/2015/11/21/een-middagje-op-de-stoffige-zolder/