Stoffig nieuws

3 jaar De Stoffige Zolder

3 jaar De Stoffige Zolder Whoop Whoop, ..
Volledig artikel

03-10-2017

Waar ligt de grens?

Waar ligt de grens? sponsortocht rond België in ..
Volledig artikel

09-08-2017
meer stoffig nieuws ...
Nieuwsbrief
 

Muco aapje blauw baby

Muco aapje blauw baby
Muco aapje blauw baby Muco aapje blauw baby Muco aapje blauw baby Muco aapje blauw baby
Artikel: mucoaapjeblauwbaby
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Prijs: 7,00€
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk
Muco aapje
kleur: wit met blauw
formaat: baby aapje van 15cm
heel zachte knuffelbeer
In dertien dagen in september fietst Dimitri Mevensen de grens van België af samen met zijn hond (in een fietskar) en ondertussen verkoopt hij promo-materiaal t.v.v. de Mucovereniging.
Als steun voor dit project verdeelt de webshop van De Stoffige Zolder deze schattige aapjes. Uiteraard wordt uw bijdrage integraal doorgestuurd naar het project van Dimitri. De gemaakte betalingskosten neemt De Stoffige Zolder voor zijn rekening.
prijs per stuk


Waar ligt de grens?


sponsortocht rond België in september t.v.v. mucoviscidose


In dertien dagen fietst Dimitri Mevensen de grens van België af samen met zijn hond (in een fietskar) en ondertussen verkoopt hij promo-materiaal t.v.v. de Mucovereniging.
Hij laat zich ook sponsoren door giften. Het doel is in totaal 20 cent voor elke gereden kilometer op te halen in deze 2000km durende tocht.
Tevens is er ook een vraag naar mede kandidaten (ook mucopatiënten) die hem willen vergezellen bij een deel van deze tocht.
 


Voorstelling van mijn vaste metgezel...

 
Dimitri: "Deze sponsortocht fiets ik niet alleen... Ik heb een trouwe viervoeter, genaamd Emiel. Deze akita Inu gaat, zonder vrije keuze ;-), mee met mij in een hondenkar. Ik zelf kies hier voor omdat deze hond voor mij speciaal is en ik er eigenlijk een uitdaging in zie. Ik ben vooral benieuwd hoe de band tussen ons zal versterken als we deze periode 24 uur op 24 uur bij elkaar kunnen zijn. Grotendeels gaat hij in de kar mogen rusten maar er zullen ook delen zijn dat hij vrij mag lopen. s'Avonds rustplaatsen vinden voor ons beiden lijkt me ook wel tof. Gastvrijheid is bekend maar gastvrijheid voor mens en hond lijkt me al niet zo evident. Hoe Emiel eigenlijk is? Wel alles wat ik over Akitas heb gelezen.... is hij niet! Dominant is een basisbegrip voor Akitas. Hij is de grootste sloef die je kan vinden als hij met andere honden speelt, klein of groot. Hij is zeer zachtaardig en voelt me goed aan. Als ik een dagje lui in de zetel lig dan heeft hij geen probleem, hij ligt rustig te wachten tot er iets gebeurd. Ga ik gaan lopen of wandelen dan loopt hij als een dartel reetje (letterlijk) mee de bossen in. Soms staan zijn oren niet op zijn hoofd en is geduld hebben met hem een schone deugd. Maar daarin schuilt het gezegde... zo baasje zo hond. Deze kameraad weet nog niet wat er hem te wachten staat maar ook hij is klaar voor dit avontuur. Klaar om nieuwe plaatsen en nieuwe mensen te leren kennen. De tocht komt dichterbij, de voorbereidingen gaan goed."
 

 

Rittenindeling sponsortocht:


4 september: Overslag tot Oostende  

5 september: Oostende tot Dranouter

6 september: Dranouter tot Quiévrain

7 september: Quiévrain tot Momignies

8 september: Momignies tot Willerzie

9 september: Willerzie tot Torgny

10 september: Torgny tot Bastenaken

11 september: Bastenaken tot Wirtzfeld

12 september: Wirtzfeld tot Sippenaeken

13 september: Sippenaeken tot Neerpelt

14 September: Neerpelt tot Essen

15 September: Essen tot Wachtebeke
 

Op deze manier kan iedereen zien welke dag Dimitri waar zit en geïnteresseerden kunnen steeds inpikken tijdens de tocht. 
Bij interesse om mee te gaan contacteer ons maar: Hoe meer zielen hoe meer vreugd.Link van het project binnen de Mucovereniging: 
http://act.muco.be/project/7633

Alle verdere info op de Facebookpagina van het project:
https://www.facebook.com/sponsortochtmucoviscidose/

#waarligtdegrens #sponsortocht #muco #mucobelgie #fietskar