Verlichte Avondfeestmarkt Stekene

Verlichte Avondfeestmarkt Stekene

Verlichte Avondfeestmarkt Stekene

 

Verlichte Avondfeestmarkt Stekene

vrijdag 14 september


Zin in een zomerse avondbraderij met leuke kraampjes, sfeervolle muziek, lekker eten en drinken? Kom dan zeker naar de Stekense verlichte avondfeestmarkt op vrijdag 14 september 2018.

In de centrumzone (Polenlaan, Dorpstraat en Kerkstraat) baten dan meer dan 200 verenigingen, lokale handelaars en marktkramers tussen 17 uur en middernacht een stand uit. Uiteraard mag De Stoffige Zolder als Stekense stoffenwinkel op dit evenement niet ontbreken. We gaan vrijdag ons gezellige kraam opzetten recht tegenover Steffi's Fashion, pal in het centrum. Ben je aan het neuzen tussen de vele stoffen aan speciaal gunstig afgeronde prijzen, kan je (klein-) kind ondertussen gratis een kansje wagen op de Candy Grabber
 

Maar ook de foorkramers zijn van de partij. Hun kermis vind je terug op het marktplein. En op parking centrumzone vind je spetterende optredens:

20 uur: Belle Perez
21 uur: Les Copines
22 uur: Bone For Tuna
23.30 uur: Bow & Arrow

Daarnaast organiseert Bluesclub SR&BC opnieuw optredens vanaf 19.30 tot 23 uur op het podium in de Polenlaan. Happy Together treedt op van 19 uur tot 22 uur in de Dorpsstraat.

Alle info vind je hier:
https://www.stekene.be/nieuwsdetail/1064/avondfeestmarkt-met-belle-perez-en-les-copines



Verkeersinfo
Op vrijdagmiddag 14 september 2018 wordt het centrum van Stekene vanaf 13 uur verkeersvrij gemaakt tot en met zaterdag 15 september 2018 om 4 uur. De verkeersvrije zone omvat de Polenlaan, vanaf de Nieuwstraat, en loopt door tot de Dorpsstraat, net voor de Molenbergstraat.
Daarnaast wordt ook de Kerkstraat, tussen het marktplein en de Sparrenhofdreef verkeersvrij. In de Bormte is geen doorgaand verkeer mogelijk.
De parkeerplaatsen zijn beperkt. Kom dus zoveel mogelijk met de fiets!

#stekene #feestmarkt #destoffigezolder#stoffenwinkel #stoffenkraam