See You at Six #nieuwecollectie

See You at Six #nieuwecollectie

See You at Six #nieuwecollectie


 


 

See You At Six fabrics


See You At Six heeft met hun nieuwe "Playtime Summer '18" weer een bijzonder mooi gamma modestoffen gemaakt die smeken om vanonder jouw naaimachines originele creaturen te laten toveren waarmee je op unieke wijze de zomer doorkruist.
Zoals je misschien weet is dit een Belgisch stoffenmerk dat reeds uitvoerig op De Stoffige Zolder door verschillende beginnende en ervaren naaisters is getest: ze zijn niet alleen mooi, maar ook heel goed van kwaliteit. Ze dragen allemaal het Oeko-Tex 100 klasse 1 label, wat wil zeggen dat het gegarandeerd gezonde stoffen zijn om te dragen.
Om je te verwennen hebben we de nieuwe collectie meteen heel aangenaam afgeprijsd!De nieuwe Playtime collectie gebruikt Cotton Lawn (High Density). Het is een mooie, lichte, ademende katoenen stof met een gladde textuur en is perfect voor topjes, jurken en rokken voor lente en zomer. Vanwege de natuurlijke lichtheid van de stof, kan je overwegen om je kledingstuk te voeren en een microtex naald te gebruiken.
Ook vinden we heel mooie stoffen in French terry sweater van 96% zacht katoen + 4% spandex. Deze French Terry is een gebreide stof die zacht aanvoelt en goed rekt in horizontale en verticale richting. Met een gladde bovenkant en een onderkant met lusjes is deze stof stof perfect voor het creëren van zomerse loungewear, hoodies, (bomber)jassen, truien, joggings, shorts, (T-shirts ook nog net).#seeyouatsix #seeyouatsixfabrics #nieuwecollectie #destoffigezolder #strafmetstof #ilovesewing #seeyouatsixplaytime #diyfashion