Workshops 4 kids Kerstvakantie

Workshops 4 kids   Kerstvakantie

Workshops 4 kids Kerstvakantie


Workshops 4 kids   Kerstvakantie


 

De ene schoolvakantie is nog maar net voorbij en we kijken al reikhalzend uit naar de volgende!

 

Omkeerbaar speeldeken


Maak jij ook graag rommel? Dan is dit speeldeken zeker iets voor jou. Al je spulletjes zijn mooi opgeborgen en door de snelsuiting op de koord los te maken ligt het zo open en ben je aan het spelen of kuntselen. Play and go dus. Alles netjes opgeruimd en alles bijdehand. Ideaal voor je verzameling Lego, Clicks, poppen, reisgezelschapspelletjes, verzameling parels, knikkers etc.
Voor de buitenkant kiezen we fleecestof, voor de binnenkant en brede lussen een katoentje. Daartussen wordt alles gewatteerd met dampkapfolie, zodat het nog zachter wordt. Maar dit speeldeken is ook omkeerbaar en zo heb je er meteen twee, voor als je eens wil afwisselen. Door de lussen rijgen we een gekleurde koord met een bijhorende snelsluiting om alles mooi dicht te houden, zodat je niets kwijt speelt.
Een workshop voor zowel jongens als meisjes.Winterse fleecerok


​In de winter is een katoenen rokje wat aan de frisse kant. Daarom maken we in deze workshop de A-lijn versie in fleece. Deze warme dikke stof verwerkt net iets anders dan een katoentje, maar samen lukt dit zeker! We kiezen een fleecestofje en gaan aan de slag, knippen onze panden en naaien er een band met boordstof aan. Als we voldoende tijd over hebben maken we er een mooi bovenstuk aan, te vergelijken met dat van een salopetbroek, namelijk een rechthoekig voorpand en 2 vaste "bretellen", op jouw maat uiteraard. 

 

Poncho


Wegens steeds direct uitverkocht en op algemene aanvraag: nog een workshop poncho's.
Beyoncé Knowles is ook een fan van poncho's, dus maken wij er eentje in superzachte fleece. Een lekker dikke kraag bovenaan en de rand onderaan werken we af met speelse en heel sierlijke pomponnetjes.Alle info op onze website.

#naaiworkshops4kids #kerstvakantie #destoffigezolder #fleecerok #poncho #speeldeken
 
     Speeldeken
do 28/12
9u
     Speeldeken
do 28/12
14u
     Winterse fleecerok
woe 3/1
13u30
     Winterse fleecerok
do 4/1
13u30
     Poncho
vr 5/1
13u30