Stoffig nieuws

The copy-paste wedding party dress (and barrel bag)

  The copy-paste wedding party dress (and b ..
Volledig artikel

18-09-2019

Zomersolden 19

  Summer Sale We maken plaats voor nieuw ..
Volledig artikel

18-07-2019
meer stoffig nieuws ...
Nieuwsbrief
 

Over ons


 

Hallo,

Reeds in mijn tienerjaren volgde ik een professionele opleiding snit en naad, maar ben uiteindelijk afgestudeerd als opvoedster zodat de praktijk van stikken en naaien even op de achtergrond verdween. Na installeren van huisje-tuintje-boompje en de geboorte van 2 flinke zonen Rutger (9) en Korneel (6), werd de stekker van de naaimachine terug in het stopcontact gestoken.

In 2011 heb ik samen met een vriendin in ons dorp de Jong-KVLV Kemzeke opgericht met als één van de activiteiten het tweewekelijkse naaiatelier. Al gauw werd een gezellige groep gevormd waar naaisters van alle niveau zich verder ontplooiden. Vriendinnen stimuleerden me om hierin een stapje verder te gaan, wat heeft geleid tot de oprichting van “De Stoffige Zolder”.

Niet zomaar een webshop, maar ook een bakstenen winkel (open op woensdag) waar je alle stoffen en toebehoren kan kopen, die eerst zorgvuldig getest of gekeurd zijn. Voor workshops ben je hier op het juiste adres, zodat ik mijn kennis en creativiteit met jullie kan delen. Wat ook nieuw op de markt is: stoffige verjaardags- en vrijgezellenfeestjes.

De creatieve kant neem ik voor mijn rekening, de technische kant neemt mijn man graag over. Aangezien in onze bijbouw de kindjes van de crèche gehuisvest zijn, waar ik mijn hoofdberoep met hart en ziel beoefen, heeft mijn echtgenoot Björn in ons huis een ruimte van 42 vierkante meter omgetoverd tot een heus naaiatelier. Hij neemt nog enkele taken over zoals grafisch ontwerp, social media en website.

Ons doel met De Stoffige Zolder is dat er iets moois verschijnt vanonder jouw naaimachine, made by yourself, wat het meteen een duurzame en exclusieve toets geeft.

Tot gauw,
Sandra Van Hoeyland